Glöm glamour och lyx – Ge dig ut på jakt i naturen

När vi sätter oss ner för att koppla av så är det många som flyr in till onlinekasinons värld. När man väl klickat in sig på sin favoritsida så kan man se alla typer av olika spelautomater som de erbjuder. Många av dem har däremot en gemensam nämnare då många utspelar sig på lyx och glamour. Att framställa sitt spel på detta sättet har oftast en bakomliggande tanke, vilket är att spelaren ska få sig en känsla av att här kan du vinna stort och ofta.

Men låt dig inte luras av sådana typer av spel. Många av dem har en sämre utbetalning än många andra spel och är egentligen inget annat än en illusion. Självklart finns det även de spelen som har detta temat som betalar ut jackpots och miljoner till sina spelare. Den första (och den största) spelautomaten med detta tema som man tänker på måste vara svenska NetEnts megasuccé Mega Fortune. Denna spelautomat är präglat av just lyx och glamour och ger spelaren chansen att vinna flertalet jackpots och chansen till att ändra ditt liv drastiskt.

Ge dig ut i naturen

Bortser vi från denna typen av spelautomat så hittar vi många guldkorn som både är unika och extremt roliga. Tänk dig istället att byta ut dina lyxiga båtar, dina pampiga hotell och dyra champagne och ge dig ut i naturen för att hitta skatter.

Denna typen av spel baseras ofta på att du är en jägare som ska jaga ditt byte, i detta fall stora vinster. Många av dessa spelautomaterna är ganska simpla till hur de är uppbyggda med sina fem hjul på tre rader och inget som riktigt sticker ut i vinstväg. Men det är utan tvekan en väldigt bra avstickare från de starkt lysande färgerna som dominerar i de andra spelen.

Luta dig tillbaka, sikta, SKJUT

hunting party slot

Om vi ska göra vårt exempel mer konkret kan vi ta en spelautomat som många redan spelar. Denna spelautomat är Hunting Party av Booongo. Vi kommer inte gå in på detaljer utan istället ge dig ett upplägg för hur ett jaktspel kan se ut.

Här spelar du mot en bakgrund av ett öppet landskap där solen lyser starkt, himmelen är knallblå och gräset ser så inbjudande ut att du helst bara vill lägga dig ner i det. Själva titeln presenterar sig inne i spelet på ett sätt som du mycket väl hade kunnat se på en jaktstuga uppe i Norrland, vilket är ett välkommet inslag.

Symbolerna är också gjorda på ett väldigt smart sätt som symboliserar jakten: En anka, en björn, en jägare, en hund, kikare och hela jaktsällskapet utger symbolerna som du ska leta efter.

Lägg också till att det finns funktioner som bonusrundor och free spins så kommer du inte bli besviken på hur dessa spelautomater fungerar.

Tänk efter innan du spelar

Som med mycket annat som involverar pengar så måste du först ta dig tid för att faktiskt tänka efter om det är värt att spela. Du ska aldrig spela för pengar du inte har och om turen inte är med dig så ska du tänka över om det kanske är dags för att ta en paus. Sätt även en budget på hur mycket du kan spela för så att du inte förlorar mer än du tänkt dig på förhand.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *